Gemeente Bijbelkring Gemeente Bijbelkring

De Gemeente Bijbelkring wil zich komend seizoen ook weer gaan verdiepen in de Bijbel. Als kring richten we ons in de eerste plaats op het begrijpen van het bijbelgedeelte dat we bespreken, om dat dan te vertalen naar de praktijk van ons leven.

Iedereen is welkom ongeacht leeftijd. We staan open voor nieuwe kringleden. Als je een keer de sfeer en invulling wilt proeven, kom dan gewoon een keer langs. Als je dat vooraf aangeeft bij één van onderstaande contactpersonen, dan kunnen we ervoor zorgen dat je het Bijbelgedeelte weet dat aan de beurt is, en eventueel het materiaal dat we ernaast houden. Als hulpmiddel gebruiken we materiaal van ‘Wat zegt de Bijbel?’. Van harte welkom!

De avonden worden om de drie á vier weken gehouden in “De Wingerd”.
De data spreken we telkens in onderling overleg af. In de praktijk kwam dinsdagavond meestal het beste uit (van 20.00 tot 22.00 uur). Maar de dag is niet bij voorbaat een vaststaand gegeven.

Dit seizoen willen we starten met de brieven van de apostel
Johannes. De eerste avond is op D.V. dinsdag 18 september. Die
avond willen we dan starten met 1 Joh 1. Ook dit seizoen hopen
we verrassende dingen te ontdekken, en te leren over Gods grootheid en Zijn weg met ons als mensen.

Voor meer informatie: Lida Bakker (lida.bakker@ tiscali.nl) of ds B.M. van den Bosch (tel. 412110).

Jongensclub David
datum en tijdstip 21-03-2019 om 18:45