Identiteit Identiteit

Als Hervormde Gemeente Linschoten weten wij ons onderdeel van het ene lichaam van Jezus Christus. Wij staan in de gereformeerde traditie binnen het protestantisme, waarbij wij ons verbonden weten met de Gereformeerde Bond. Als gemeente willen wij ons richten naar de Bijbel als Gods Woord, waarbij we nauwe aansluiting zoeken bij de Gereformeerde belijdenisgeschriften. Dat kleurt de eredienst en andere activiteiten, waarbij naast de versterking van het persoonlijk geloof en de onderlinge band, het christen zijn in ons dorp en het getuige zijn van Christus in deze tijd centraal staan.

Tienerclub Joy
datum en tijdstip 22-03-2019 om 19:45