Jeugd & ontmoeten Jeugd & ontmoeten

In deze pijler van het jeugdwerk valt het clubwerk. We onderscheiden daarin de volgende fasen:

Doelstelling van het clubwerk is het bieden van een plek aan jongeren in onze gemeente waar zij vertrouwen in hebben en die vertrouwd voor hen is. Een plek waar zij zich serieus genomen voelen, zoals ook Jezus de kinderen serieus nam en tijd voor hen vrij maakte. Een plaats waar ze een rol vervullen en waar ze worden aangesproken op hun eigen niveau. Een plek waar de Bijbelverhalen betekenis in krijgen het leven van jongeren en waar zij ruimte krijgen om te groeien in discipelschap, leren om te leven als christen in deze wereld en hun verantwoordelijkheid in de christelijke gemeente in te nemen.

Jongensclub David
datum en tijdstip 21-03-2019 om 18:45