Jonge lidmatenkring Jonge lidmatenkring

Wij vormen een kring die vooral bestaat uit jonge lidmaten van de gemeente, zoals onze kringnaam dat al zegt. Meestal komen we eens in de drie weken bij elkaar. Dan behandelen we een hoofdstuk of gedeelte uit een boekje. We zijn gewend om eerst een stuk uit de Bijbel te lezen en daarna de toepassing te zoeken op het dagelijks leven.

De avonden worden geleid door een van de leden, door middel van een rouleer-systeem. Vaak wordt aan het eind van de avond bepaald bij wie en wanneer de volgende avond plaatsvindt.

Voel je welkom om je aan te sluiten of een keer te komen kijken!

Voor verdere vragen kun je contact zoeken met Annemarie Stam, door te mailen naar of een whatsapp te sturen naar 06-31230176

Tienerclub Joy
datum en tijdstip 22-03-2019 om 19:45