Moedergroep Moedergroep

Sinds 2010 komen we als Moedergroep bij elkaar. Onze kinderen hebben ongeveer dezelfde leeftijd (4-10 jaar) en daarmee hebben we veel herkenning, omdat ze in dezelfde groei- en ontwikkelingsfase zitten. Onze kinderen opvoeden is een hele mooie en dankbare taak, maar ook zeer zeker een verantwoordelijke taak.
Graag willen we onze kinderen laten opgroeien in het licht van Gods Woord. Wat wil Hij dat we soms juist wel of niet doen in de opvoeding? Wat zegt de Bijbel erover? Met circa 8 moeders komen we één keer per maand op een donderdagavond bij elkaar om over christelijke opvoeding te spreken en ervaringen uit te wisselen. De eerste keer is D.V. donderdag 20 september.
Komend seizoen behandelen we het HGJB-boekje ‘Voorleven, in gesprek over opvoeden en geloven, 8-11 jaar’. Ben je moeder van kinderen met basisschoolleeftijd en wil je een keer een avond bijwonen? Dan ben je van harte welkom!

Voor meer informatie over de Moedergroep kun je contact opnemen met Catharina Nieuwenhuizen 473289 / 06-47242538

Jongensclub David
datum en tijdstip 21-03-2019 om 18:45