Aanmelden Openluchtdienst - afsluiting Tentdagen Aanmelden Openluchtdienst - afsluiting Tentdagen
Aanstaande zondag 22 augustus zal de ochtenddienst niet in de kerk maar in de open lucht plaatsvinden. U bent van harte welkom. Wel dient u zich hiervoor te registreren. Dat kan door op de onderstaande knop 'Aanmelden' te klikken. Er opent zich dan een formulier waarop u uw gegevens kan invullen.

Nog even de belangrijkste praktische zaken:
  • We zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Op zaterdag 21 augustus zal besloten worden of deze openluchtdienst wel of niet doorgaat. Mocht het niet door kunnen gaan dan zullen we u via e-mail informeren.

• Ook buiten gelden corona maatregelen. De 1,5 meter afstand dient te worden gerespecteerd. Kom niet bij coronaklachten of als er thuis iemand ziek is

• U dient zelf een stoel of plaid mee te nemen. De dienst begint om 9.30 uur en eind augustus bestaat de kans dat het gras op dat tijdstip nog wat vochtig is.

• Tijdens de openluchtdienst zal er géén crèche zijn.

Alvast hartelijk dank voor het registreren en graag tot zondag.

Zondagsschool Samuel
datum en tijdstip 04-12-2022 om 14:30