Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Aanmelden Openluchtdienst - afsluiting Tentdagen Aanmelden Openluchtdienst - afsluiting Tentdagen
Aanstaande zondag 22 augustus zal de ochtenddienst niet in de kerk maar in de open lucht plaatsvinden. U bent van harte welkom. Wel dient u zich hiervoor te registreren. Dat kan door op de onderstaande knop 'Aanmelden' te klikken. Er opent zich dan een formulier waarop u uw gegevens kan invullen.

Nog even de belangrijkste praktische zaken: 
  • We zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Op zaterdag 21 augustus zal besloten worden of deze openluchtdienst wel of niet doorgaat. Mocht het niet door kunnen gaan dan zullen we u via e-mail informeren. 

  • Ook buiten gelden corona maatregelen. De 1,5 meter afstand dient te worden gerespecteerd. Kom niet bij coronaklachten of als er thuis iemand ziek is

  • U dient zelf een stoel of plaid mee te nemen. De dienst begint om 9.30 uur en eind augustus bestaat de kans dat het gras op dat tijdstip nog wat vochtig is.

  • Tijdens de openluchtdienst zal er géén crèche zijn.

Alvast hartelijk dank voor het registreren en graag tot zondag. 
 

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Meisjesclub Mirjam 2
datum en tijdstip 30-03-2023 om 19:00
meer details

Jongensclub Daniel
datum en tijdstip 30-03-2023 om 19:00
meer details

Zondagsschool Samuel
datum en tijdstip 02-04-2023 om 14:30
meer details

 
Kerkklanken 2e kwartaal 2023

 
 
meer
 
Projectweekend 2023
Dit jaar doen we als gemeente met het jeugdwerk weer mee voor een diaconaal project! Dit zal grotendeels in het weekend na pasen plaats vinden (14/15 april). We doen dit keer weer mee met het project van de HGJB, met als thema 'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet' in Costa Rica. Meer over het project/doel kan op deze website worden gevonden.

Zie hieronder het voorlopige programma dat de komende tijd verder zal worden aangevuld. Het is fijn dat we na de afgelopen jaren weer de mogelijkheid hebben om dit met elkaar op te pakken!  meer
 
KerkKlanken 1e kwartaal 2023

 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
Kerkklanken bewaarnummer

 
Taartenactie SintJansProject

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.