Collectes Collectes

De IZB, vereniging voor zending in Nederland, is al sinds 1935 actief met een passie voor missie.

We zijn een missionaire organisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. We staan kerkenraden en gemeenten met raad en daad terzijde, bij het vervullen van hun missionaire roeping. Het is ons verlangen dat mensen Jezus Christus leren kennen en Hem navolgen.

Zending is geen zaak van enkelingen, maar van de hele gemeente. Ons werk is erop gericht dat gemeenten en gemeenteleden in hun directe omgeving leven als getuige van Christus. Elke gemeente en elke context vraagt om een eigen aanpak; daarom is onze dienstverlening veelzijdig, toegespitst op uw situatie.  Helpt U mee??

U kunt uw bijdrage overmaken op
NL11 RABO 0336 3063 26 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Linschoten.

Kerkrentmeesters:
We willen u vragen het collectegeld wat u gewend was te betalen per bank over te maken, bij voorkeur per soort collecte gebundeld per maand. Als u verschillende collecten in één overboeking betaalt, wilt u dan zelf aangeven hoe u deze collecten wilt verdelen? Als u geen verdeling aangeeft, maken wij zelf een adequate verdeling over de verschillende doelen.
Ons bankrekeningnummer is
NL60RABO 0336301855.
Direct geld overmaken? klik op uw bank.

Ontbijt-actie 2e pinksterdag

Taartenactie