Corona Corona

Kerkdiensten
In de persconferentie van dinsdag 14 september j.l. heeft de overheid aangegeven dat de norm van 1,5 meter als verplichting per 25 september gaat vervallen. Naar aanleiding daarvan heeft de kerkenraad in de vergadering van woensdag 15 september besloten tot een aantal wijzigingen. Meer hierover in de nieuwsbrief van september.

Nieuwsbrief september
In de nieuwsbrief van september is meer informatie te vinden over de wijzigingen die ingaan per 26 september en de overwegingen van de Kerkenraad bij deze wijzigingen.

Nieuwsbrief augustus
In de nieuwsbrief van augustus is meer informatie te lezen over de groepsindeling voor de maand september.

Groepsindeling
Volgens de systematiek genoemd in de nieuwsbrief van augustus is het rooster voor de groepsindeling als volgt:

19 sept ochtend: groep B (incl Abrona met begeleiding) - opening winterwerk
19 sept avond: groep C (incl Abrona zonder begeleiding)

Aanmelding voor kerkdiensten
Als u van de avonddiensten met 1,5 meter afstand gebruik wilt gaan maken, meldt dan zo snel mogelijk dat u nog 1,5 meter afstand wilt houden. Vanaf het moment van aanmelding wordt u dan ingedeeld en uitgenodigd voor de avonddiensten. Het hangt van het totaal aantal aanmeldingen af, met welke regelmaat u dan wordt uitgenodigd.
Dat kan met behulp van volgende link: kerkdiensten@hervormdlinschoten.nl

Kerkdienstgemist.nl
De kerkdiensten kunt u online meekijken of luisteren via Kerkdienstgemist.nl. Uit de statistieken blijkt ook dat heel veel mensen dit wekelijks doen. Ondanks dat we elkaar als gemeente weinig zien mag u weten dat we als gemeente met elkaar zijn.

Collecten
Namens Kerkrentmeesters en Diaconie vragen wij uw aandacht voor de collecten. Ook al gaan diverse kerkelijke activiteiten niet door, de kosten stoppen niet. In de Bazuin, op de website maar ook op kerkdienstgemist.nl zijn de IBAN-nummers te vinden voor de collecten. Maak alstublieft over wat u anders in de collectezak zou doen. Alvast hartelijk dank!

Hart en Handen en nietalleen.nl
Veel mensen ervaren eenzaamheid en niet alleen ouderen. Laten we naar elkaar om zien en elkaar waar mogelijk helpen. Wij allen kunnen iets doen. Een telefoontje naar een alleenstaande, een boodschapje voor een oudere. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Ook willen we Hart en Handen onder uw aandacht brengen en het landelijke initiatief nietalleen.nl. Mocht u hulp nodig hebben, een luisterend oor, ook al bent u geen lid en komt u nooit in de kerk, laat het ons weten. We staan graag voor u klaar.

Communicatie
We adviseren u om regelmatig onze website te raadplegen. Ook zal communicatie plaatsvinden via de Bazuin.

Tenslotte
We zijn God dankbaar voor Zijn zegen dat de maatregelen en het vaccinatieprogramma resulteren in meer mogelijkheden om elkaar te ontmoeten in de kerk.
We wensen u en jou via deze weg Gods zegen toe.

De Kerkenraad

18 september 2021