Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Corona Corona

Kerkdiensten
Gelukkig zijn de omstandigheden zodanig dat steeds meer maatregelen worden versoepeld. Als Kerkenraad hanteren we de routekaart van het CIO als leidraad. Daarom geldt in een kerkdienst het maximum van 30 personen. Daarbij blijft de 1,5 meter afstand een eis en ook geldt nog steeds dat bezoekers geen gezondheidsklachten mogen hebben, niet in afwachting zijn van testuitslagen of zieken thuis enz.

Aanmelding voor kerkdiensten 
Als u nog niet naar de diensten kwam, dan nodigen we u en jou van harte uit zich aan te melden om samen met anderen de kerkdiensten bij te wonen. Dit hoeft maar één keer om weer mee te doen in het inroosteren voor de komende periode. Dat kan met behulp van volgende link: kerkdiensten@hervormdlinschoten.nl 

Kerkdienstgemist.nl
De kerkdiensten kunt u online meekijken of luisteren via Kerkdienstgemist.nl. Uit de statistieken blijkt ook dat heel veel mensen dit wekelijks doen. Ondanks dat we elkaar als gemeente weinig zien mag u weten dat we als gemeente met elkaar zijn. 

Collecten
Namens Kerkrentmeesters en Diaconie vragen wij uw aandacht voor de collecten. Ook al gaan diverse kerkelijke activiteiten niet door, de kosten stoppen niet. In de Bazuin, op de website maar ook op kerkdienstgemist.nl zijn de IBAN-nummers te vinden voor de collecten. Maak alstublieft over wat u anders in de collectezak zou doen. Alvast hartelijk dank!

Hart en Handen en nietalleen.nl
Veel mensen ervaren eenzaamheid en niet alleen ouderen. Laten we naar elkaar om zien en elkaar waar mogelijk helpen. Wij allen kunnen iets doen. Een telefoontje naar een alleenstaande, een boodschapje voor een oudere. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Ook willen we Hart en Handen onder uw aandacht brengen en het landelijke initiatief nietalleen.nl. Mocht u hulp nodig hebben, een luisterend oor, ook al bent u geen lid en komt u nooit in de kerk, laat het ons weten. We staan graag voor u klaar. 

Communicatie
We adviseren u om regelmatig onze website te raadplegen. Ook zal communicatie plaatsvinden via de Bazuin.

Tenslotte
Laat ons gebed zijn dat de maatregelen en het vaccinatieprogramma ten goede mogen werken zodat er in de nabije toekomst weer meer mogelijkheden komen om elkaar in de kerk te ontmoeten. 
We wensen u en jou via deze weg Gods zegen toe.

De Kerkenraad

18 mei 2021
terug
 
 
 

Inloggen


 
Video update vanuit Rwanda van Martin en Marleen 't Hart
meer
 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
Kerkklanken mei-juni 2021

 
 
Kerkklanken bewaarnummer sept./okt. 2020

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.