Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Pannenkoekenfeest met familiebingo Pannenkoekenfeest met familiebingo

Met pannenkoeken is het altijd feest! Gecombineerd met een gezellig potje familiebingo wordt het dubbel feest. Voor jong en oud!

Om 17.30 uur is de inloop en om 18.00 uur begint het feest.
Wat kies je? Een overheerlijke spekpannenkoek? Of wordt het een eigen versierde pannenkoek met snoepjes? Of ga je toch voor een traditionele pannenkoek met poedersuiker of stroop?

Ondertussen is er een spannende familiebingo. Wie heeft het eerste bingo en gaat met de prijzen naar huis?

Vrijdag 3 april 2020 | 17.30 - 19.30 uur | Linschoten | De Wingerd

- Vanwege de actualiteit rondom het coronavirus is besloten deze activiteit uit te stellen - 
 
24-uurs challenge | Bouwen aan verandering 24-uurs challenge | Bouwen aan verandering

Jongeren van JV NIEK gaan tijdens het projectweekend alvast wat werkervaring voor in Zambia opdoen. Op het actieterrein bouwen zij als 24-uurs challenge een Afrikaanse hut. Daarbij komt het aan op inzicht, plannen en vooral: slim samenwerken!


De jongelui hebben drie grote uitdagingen:
 1. Op de bouwplaats zijn géén bouwmaterialen voorhanden. De bouwmaterialen bevinden zich op het terrein voor de Linschotense scholen (De Brede Vaart). De stenen en bamboestokken voor het dak en moeten dáár worden opgehaald. ECHTER....
   
 2. De jongeren mogen niet lopen met bouwmaterialen in de hand. De materialen moeten 'op z'n Zambiaans' aan elkaar worden doorgegeven om van punt A naar B te komen. Het komt dus aan op samenwerken. Zouden ze de 'flow' weten vast te houden? WANT.....
   
 3. De hut moet binnen 24 uur worden gebouwd. Ze kunnen maar een paar stenen per ronde meenemen. De jongelui werken in 4 teams van elk zo'n 8 jongeren: 
  - Team 1 | 19.00 - 01.00 uur
  - Team 2 | 01.00 - 07.00 uur
  - Team 3 | 07.00 - 13.00 uur
  - Team 4 | 13.00 - 19.00 uur
Komt u ze aanmoedigen op het actieterrein? 

Vrijdag 3 april 2020 19.00 - zaterdag 4 april 19:00 uur | Linschoten | Vaartkade NZ-Dorpsstraat

 
 
12-uurs challenge tienerclub ‘slapen zonder dak’ 12-uurs challenge tienerclub ‘slapen zonder dak’

Jongeren van tienerclub Manna slapen in de nacht van 3-4 april in een zelfgemaakt krotje, zoals andere jongeren aan de andere kant van de wereld elke dag doen. Een spannend avontuur! Wie bouwt het mooiste verblijf voor deze nacht? 


Voor deze bijzondere challenge kunt u de tieners sponsoren.
U komt hen toch ook aanmoedigen?

Vrijdag 3 april 19:00 uur - zaterdag 07.00 uur  | actieplein
 
 
Bier- en wijnproeverij Bier- en wijnproeverij

Uniek in Linschoten: een bier- en wijnproeverij ineen. Gezellig om te doen met je vrienden of vriendinnen, familie, of wellicht met je collega's om de week af te sluiten. De één een bierproeverij en een ander liever wijn? Geen probleem!

Bierproeverij

Speciaal bier drinken is ontzettend populair geworden. Wij laten je 5 biertjes proeven met een heerlijke borrelplank, een verrassend gerechtje en tot slot een bittergarnituur. Bij elk biertje vertelt onze 'biersommelier' een verhaaltje over waarom voor deze combinatie is gekozen.

Wijnproeverij

Ben je meer een wijnliefhebber, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een wijnproeverij. Onze 'wijnsommelier' laat je 5 wijnen proeven met een verrassende borrelplank, een passend gerechtje wat mooi samengaat met de wijn en tot slot een plateau met diverse kazen. 

Naast smaakvol is deze proeverij erg leerzaam. Wat er in je mond gebeurt en wat belangrijk is bij de combinatie van bier/wijn en spijs, komt uitgebreid aan bod. Genieten van de geweldige samenhang, uitdagend contrast, gemaskeerde smaken en subtiele nuances. Een uitdaging voor de zintuigen. Dit wil je niet missen! Wat wordt het: bier of wijn?

Zowel de bier- als de wijnproeverij bedragen € 29,95 per persoon, dit is inclusief 5 bieren of 5 wijnen en de bijbehorende hapjes. VOL=VOL

Vrijdag 4 april 2020 | 21:00 - 23:00 uur | Linschoten | Actieterrein

- Vanwege de actualiteit rondom het coronavirus is besloten deze activiteit uit te stellen - 

 
 
 

Inloggen


 
Kerkklanken november / december 2020

 
Gebruiksplan St. Janskerk Linschoten

 
Kerkboekje voor de kinderen voor zondag 25 oktober
meer
 
Volmachtformulier ambtsdragersverkiezingen

 
Aanmelden kerkdiensten
 
Online veiling Zambia

 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.