za 9 november 2019

Boon’s supermarkt
Tijdstip:
 08:00  - 20:00

Dit jaar organiseren we D.V. zaterdag 9 november de Dorcas Voedselactie bij de Boon’s Supermarkt in Linschoten.

In het werkgebied van Dorcas hebben mensen het moeilijk. Voedselhulp is nog steeds hard nodig! Wist u dat er vandaag de dag nog ruim 795 miljoen mensen honger lijden? Net als u legt Dorcas zich hier niet bij neer en komt in actie voor de allerarmsten. Het thema dit jaar is ‘omdat we om hen geven’.
Voor de ontvangers is een voedselpakket of deelname aan een voedselzekerheidsproject een heel groot cadeau. Het geeft hoop, warmte en perspectief. De wetenschap dat mensen uit Nederland aan hen denken, met hen meeleven en voor hen bidden en hen helpen, ervaren ze als een waardevolle ruggensteun.

Vorig jaar zijn er ruim dertigduizend pakketten gedistribueerd en meerdere voedselzekerheidsprojecten in diverse landen uitgevoerd. Stel je eens voor: minimaal dertigduizend keer zo’n diepe blijdschap in andermans bestaan te kunnen brengen! In Linschoten mochten we vorig jaar 88 dozen ophalen, naast 197,10 in de collectebus. Dat willen we dit jaar heel graag weer realiseren. Wilt u ons daarbij helpen?

Er zijn drie manieren om een bijdrage te leveren aan deze actie:
- Bid!
- Geef!
- Tijd!

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website www.dorcasvoedselactie.nl of www.dorcas.nl. Mocht u het leuk lijken ook een uurtje bij de supermarkt te staan voor het inzamelen, bel of spreek ons aan!
Een hartelijke groet van Aart-Jan en Pauline Plaisier 0348-447449 / 06-82799669

Kinderkoor Emanuel