za 16 november 2019

De Wingerd
Tijdstip:
 10:00

Op D.V. zaterdag 16 november wordt er weer een Goede DoelenMarkt georganiseerd in de Wingerd. Deze overdekte markt is open van 10:00 tot 13:00 uur en wordt georganiseerd ter ondersteuning van verschillende organisaties die zijn gericht op evangelisatiewerk, ontwikkelingssamenwerking en hulpverlening. Het doel is naamsbekendheid te geven aan de stichtingen en financiële ondersteuning.

Dit jaar zijn aanwezig:
– Child’s Destiny of Hope
– European Christian Mission
– GZB
– Israel Producten Centrum
– Stichting de Hoop – Cycling for Hope – Vietman Nederland
– World Servants – Zambia
– Woord en Daad

Wat is er te koop op de Goede DoelenMarkt?
Er is voor elk wat wils. Met de feestdagen voor de deur kunnen er originele en leuke cadeaus worden aangeschaft, iets leuks voor uzelf of om het huis gezellig te maken. Er zijn authentieke artikelen uit Kenia, India en Israël. U kunt komen snuffelen tussen de vele boeken. Verder zijn er volop (kerst)kaarten, sieraden, sjaals, home-decoratie artikelen, bakmixen en Tupperware.
Ook zijn er deze dag allerlei lekkernijen te koop zoals: stroopwafels, rookworsten, kaas, appelmoes, jam en nog veel meer. Buiten op de marktkramen kunt u appels, uien en aardappels verkrijgen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om koffie, thee of iets anders te drinken met wat lekkers erbij en bij te praten met elkaar. Tijdens het middaguur zullen er ook diverse lekkernijen verkocht worden. Deze catering wordt dit jaar verzorgd door de jongeren van de actiegroep uit Linschoten die met World Servants in 2020 de handen uit de mouwen gaan steken in Zambia. Bouwt u mee?

Misschien bent u/jij nog nooit langs geweest op de Goede DoelenMarkt, kom eens kijken en laat u verrassen! Van harte WELKOM

Jongensclub Daniel
datum en tijdstip 21-11-2019 om 19:00