wo 5 februari 2020

De Wingerd
Tijdstip:

Avond voor alle leidinggevenden in het jeugdwerk 5 februari 2020

Jaarlijks organiseert de kerngroep jeugdpastoraat samen met de jeugdraad een inspiratieavond voor alle leidinggevenden. We denken hierbij echt aan iedereen: van crèche tot koor, van clubs tot catechese en JV. We laten ons inspireren door het Woord van God. We mogen het jeugdwerk samen doen in Zijn dienst en tot Zijn eer

Dit jaar is deze avond op woensdag 5 februari 2020. We hebben een veelzijdige en interactieve avond voorbereid en is er aandacht voor de volgende zaken:

• Opening vanuit de Bijbel door Juriën Stam, de nieuwe jeugdouderling. Hij zal de opening vanuit de Bijbel verzorgen. We zijn blij en dankbaar dat hij de verkiezing tot jeugdouderling mocht aannemen. Hij is al betrokken bij de catechese en het tienerkamp. Op deze avond kunnen alle leidinggevenden nader met hem kennismaken
• Jeugdwerk doen we samen! Veel mensen zijn op enigerlei manier actief in het jeugdwerk en het is mooi om elkaar te ontmoeten en te bemoedigen.
• Jeugdpastoraat in de basiszorg: wat kan de leidinggevende daarmee?
• Informatie over het omgaan met kinderen met een kenmerk of diagnose. We denken daarbij aan ADHD, autisme, hoogbegaafdheid enz. Ieder kind is uniek maar voor sommige kinderen/jongeren is het extra moeilijk zich te handhaven of aan te passen aan de groep. Hoe kunnen we met hen omgaan is het jeugdwerk en kom je mensen met een kenmerk ook tegen in de Bijbel? Zou je bij Petrus trekken kunnen herkennen van iemand met ADHD?
• Informatie over het project van World service, hoe worden de clubs en anderen daarbij betrokken om er een echt gezamenlijk project van te maken.
• We ronden het officiële programma bijtijds af zodat er nog gelegenheid is voor napraten en ontmoeting.

Kortom een avond de je als leidinggevende eigenlijk niet kunt missen. We rekenen op je komst op 5 februari! Inloop met koffie en thee om 19.45. Het programma start om 20.00. Kun je echt niet, meld je dan af via

Jongensclub David
datum en tijdstip 20-02-2020 om 18:45