Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Coronavirus Coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich snel over de wereld. Ook in Nederland komen er dagelijks honderden patiënten bij. Het aantal mensen dat aan het virus overlijdt loopt in razend tempo op. Deze onzekere tijden kunnen ons angstig maken. Nederland verkeerd in een crisis en het raakt ons allemaal. Ook op ons, als kerkelijke gemeente, heeft dit veel impact. Alle activiteiten zijn stilgevallen. Ons uitgangspunt is dat we de richtlijnen van het RIVM, Rijksoverheid en de GGD volgen.
lees meer »
 
Welkom Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Linschoten. U vindt hier informatie over onze gemeente, de zondagse samenkomsten en het brede aanbod aan doordeweekse activiteiten.

De thuisbasis van onze gemeente is de Grote of St. Janskerk, Kerkplein 1. In deze oude dorpskerk houden wij iedere zondag om 09:30 uur en 18.30 uur onze kerkdiensten. 

Veel doordeweekse activiteiten voor jong en oud vinden plaats in Verenigingsgebouw de Wingerd, dat zich naast de kerk bevindt. 

Dat er al eeuwenlang een christelijke gemeente in ons dorp bestaat is te danken aan de trouw van onze God, Die zich ook hier bekend maakt en via de plaatselijke gemeente wil werken. 

 


 
Komende kerkdiensten Komende kerkdiensten
 
 
Privacyverklaring Privacyverklaring
  
 
 
 

Inloggen


 
Kerkklanken maart- april 2020

 
Projectweekend: UITGESTELD

meer
 
Diaconaal Project 2020

 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
Taartenactie

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.