Intro Psycho-Pastoraal Team

Weet u dat er binnen onze kerkelijke gemeente een actief psycho pastoraal team bereid is om te luisteren en begeleiden bij psychische zorgen of problemen? Dit doen we onder verantwoordelijkheid van de predikant en kerkenraad en onder strikte geheimhouding. We hebben met elkaar als doel dat we vanuit Gods woord er voor elkaar zijn zodat we samen één gemeente van Christus kunnen zijn.

De teamleden hebben een opleiding gevolgd waarin zij getraind zijn in begeleiden, waarvan actief luisteren een belangrijk onderdeel is. Tevens hebben zij kennis opgedaan over psychische ziekte- beelden.
De hulp is bedoeld voor gemeenteleden van elke leeftijd, dus ook onze jongeren!

Als u behoefte heeft aan contact of begeleiding, ook naast professionele hulp, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan natuurlijk ook via de predikant of wijkouderling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen van het PPT team.
  • Arie Kool
  • Corine van der Vaart
  • Gerwin van der Vaart
  • Hannie de With
Contactpersoon kerkenraad (coördinator PPT) Giacomo van Hoven tel. 0348-402466
Of mailen:

Kerk & Autisme Kerk & Autisme

Hier een hand-out over de gehouden gemeenteavond met betrekking tot

Kerk &  Autisme.

Klik hier voor de terugkoppeling over de gemeenteavond van 2 okt. 2012 Autisme en geloof!

Jongensclub Daniel
datum en tijdstip 21-11-2019 om 19:00