Actiepagina SintJansProject Actiepagina SintJansProject

Vanuit het SintJansProject Linschoten worden de komende jaren verschillende bouwprojecten gerealiseerd, waaronder uitbreiding van de begraafplaats met 140 plaatsen, bouw van een nieuwe pastorie en verbouw/renovatie van verenigingsgebouw De Wingerd.

Via afzonderlijke nieuwsbrieven wordt u over de voortgang van de verschillende bouwprojecten en planning geinformeerd.

Leden van de SintJansCommissie organiseren in de komende periode verschillende samenbindende acties met als doel een deel van de inrichting van de Wingerd financieel mogelijk te maken. Houdt deze website in de gaten voor een overzicht van de lopende acties!

Actie 1 - Statiegeld flessenactie (doorlopend) Actie 1 - Statiegeld flessenactie (doorlopend)

In januari 2022 gaat de eerste actie van start: de statiegeld flessenactie. Helpt u mee om zoveel mogelijk lege statiegeldflessen te verzamelen? Alle beetjes helpen!

Het gaat om alle flessen met statiegeld (frisdrank, zuivel, maar ook lege kratten). In de Wingerd staat een doos waar u de lege flessen in kunt doen. U mag uiteraard ook zelf de flessen inleveren bij de supermarkt en vervolgens het statiegeldbonnetje in de doos in de Wingerd doen.

Heeft u grote hoeveelheden of kratten? Geen probleem! In de kern Linschoten kunt u deze desgewenst afgeven op Meidoornlaan 7 en voor de mensen uit de kern Montfoort op Lodewijkstraat 63. Dan zorgen wij dat deze bij de supermarkt worden ingeleverd.

Actie 2 - Taartenactie (doorlopend) Actie 2 - Taartenactie (doorlopend)

Wat te vieren of zomaar iets lekkers voor bij de koffie? Vanaf 22 januari 2022 leveren wij weer heerlijke verse taarten voor het goede doel. Deze worden door enkele vrijwilligers uit de gemeente gebakken en bij u afgeleverd.

Boterkoek € 6,95
Tulband € 9,50
Appeltaart € 12,50
Monchoutaart met banaan en kersen € 14,95
Bokkenpootjestaart € 14,95
Appelplaatcake (25-30 personen) € 19,95   nieuw!

De tulband, appeltaart en monchoutaart kunnen we desgewenst ook glutenvrij voor u bakken.

Bestelling doorgeven?
Dat kan hier of telefonisch via 0622963347. U krijgt hiervan binnen 24 uur een bevestiging (incl. betaallink).

Graag uw bestelling minimaal 48 uur van tevoren doorgeven, zodat we uw bestelling tijdig kunnen inplannen en bezorgen.

Kerkklanken bewaarnummer sept./okt. 2021

Kerkklanken mei-juni 2022