College van bijstand College van bijstand

Het College van Bijstand ondersteunt het College van Kerkrentmeesters met advies en de uitvoering van werkzaamheden.De concept-begroting wordt jaarlijks in oktober uitvoerig besproken.Ook wordt geadviseerd bij bouwkundige en technische zaken, op basis waarvan het meer-jaren onderoudsplan wordt opgesteld en geactualiseerd.

De leden van het College van Bijstand verrichten uitvoerende werkzaamheden zoals bij de jaarlijks in januari te houden actie Kerkbalans en bij de maandelijkse verkoop van collectemunten.
Ook wordt geassisteerd bij onderhoudswerkzaamheden aan kerkgebouw, pastorie en verenigingsgebouw De Wingerd.

Samenstelling:
Dhr B. van Ringelesteijn, Liefhovendijk 46, tel. 412353