Diaconaal project 2021 Diaconaal project 2021

Zambia 2020 wordt 2021

Als gevolg van Covid-19 heeft WorldServants in overleg met het leidersteam besloten het Zambia project door te schuiven naar 2021. Een teleurstellend bericht, zowel voor onze jongeren, voor ons als gemeente, maar ook voor de gemeenschap in Kanolo. De jongelui keken er zo naar uit om deze bijzondere reis te maken. Tegelijkertijd is er ook alle begrip voor dit besluit. We zijn ontzettend dankbaar dat we in 2021 alsnog de mogelijkheid krijgen naar Zambia te gaan om daar te bouwen aan verandering.

Doelstelling is het bouwen van een nieuwe lerarenwoning en de renovatie van een lerarenwoning en klaslokalen. Daardoor krijgen de 257 leerlingen van Kanolo Community School een kans op goed onderwijs en daarmee en betere toekomst.

Benieuwd naar dit project? U leest er meer over op de actiepagina van Linschoten op de site van World Servants.

Kerkboekje voor de kinderen voor zondag 26 juli t/m 9 augustus

Kerkklanken juli / augustus / half september 2020