Actie 3 - Luxe chocoladeletters Actie 3 - Luxe chocoladeletters

Nu te bestellen voor het goede doel: Luxe chocoladeletters voor rond 5 december. De letters zijn opgespoten met chocolade en gedecoreerd met een sintje. Gewicht: 240 gram | verpakt in een luxe geschenkdoos | afmeting: 20 x 14 x 3.5 cm.

Verkrijgbaar in de smaken melk, wit en puur. Prijs per letter: € 5,00

Met uw bestelling steunt u het SintJansProject in Linschoten, dat allerlei verschillende samenbindende acties organiseert met als doel een deel van de inrichting van de Wingerd financieel mogelijk te maken.

Bestellingen kunnen tot 1 november 2022 worden gedaan via deze link en worden in de week voor sinterklaas bezorgd.

Gemeente Bijbelkring
datum en tijdstip 06-12-2022 om 20:00