Doelstelling Doelstelling

Het hoge doel van het evangelisatiewerk binnen en namens de gemeente is om mensen die vervreemd zijn van of onbekend zijn met het Evangelie te wijzen op de Heere Jezus als onze Redder en Verlosser. Dit kan alleen wanneer de gemeente in haar geheel zich bewust is van haar missionaire taak, zodat ze zich geroepen weet om te getuigen in alle verbanden waarin ze zich gesteld weet. De evangelisatiecommissie heeft als doel om de gemeente daarvan bewust te maken en daarnaast testimuleren en te ondersteunen om die missionaire roeping concreet vorm te geven. Vanuit de trouw en de almacht van God weten we dat de Heilige Geest machtig is om door allerlei barri√®res en belemmeringen heen te breken, en dat de Heere nooit laat varen wat Zijn hand eenmaal begon.

Kinderkoor Emanuel
datum en tijdstip 14-10-2019 om 16:30