Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Groeikring Groeikring

Afgelopen kringseizoen hebben we als `Groeikring` ons bezig gehouden met het bestuderen van het Lucas Evangelie. Op die avond behandelen we dan een les van een bijbelstudieserie: "Wat zegt de Bijbel?". Aan de hand van de tekst, die we van te voren thuis bestudeerd hebben, worden er vragen beantwoord.

We wijden nog weleens uit over wat we in de tekst tegenkomen, waardoor de les niet helemaal afgemaakt kan worden, maar dan gaan we de volgende keer weer verder mee. Op een ontspannen manier heeft iedereen zo zijn inbreng.

Afgelopen seizoen hebben we genoten en ook geleerd van het uitdiepen van Gods Woord.

De frequentie van ons samenkomen is op dinsdagavond, eens in de drie weken, bij iemand van de groep thuis. Onze kring bestaat uit 8 personen (4 vrouwen en 4 mannen).

Dit komende seizoen willen we doorgaan met onze studie van het Lucas Evangelie. Mochten mensen geïnteresseerd zijn, dan zijn ze van harte welkom om aan te schuiven en te genieten van elkaar en Gods Woord met elkaar te delen. We starten op D.V. 11 september om 20.00 u bij Aveliene Kool, Watermuntplein 23 te Montfoort. We rouleren elke keer met de plaats van samenkomen.

Sjef Verkerk (namens de Groeikring), tel. 0348-474889 of email:

terug
 
 
 

Inloggen


 

Uitgave collectemunten
datum en tijdstip 02-09-2019 om 20:30
meer details

Inzamelmoment NZM
datum en tijdstip 07-09-2019 om 09:30
meer details

NaZomerMarkt 2019
datum en tijdstip 14-09-2019 om 10:00
meer details

 
Kleurplaat VBW
 
 
Kerkklanken juli-sept 2019
 
Klik hier voor de kleurplaat
 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.