GZB-dagboekje Een handvol koren GZB-dagboekje Een handvol koren
Wilt u een dagboek bij het lezen van de Bijbel? Koop dan het dagboek 'Een handvol koren' van de GZB. Het dagboek biedt elke dag 2 overdenkingen, kinderpuzzels en recepten uit zendingslanden.

De aanschaf van het dagboek draagt bij aan het zendingswerk. Van de €10,90 gaat ruim €7,- naar het zendingswerk.

In november komen de leden van de zendingscommissie langs om de bestelling op te nemen van de GZB-dagboekjes voor 2016. Mochten wij u mislopen, dan kunt u de bestelling doorgeven aan: Cora Nap, tel.nr. 0623030977.

Alle gemeenteleden, ouder dan 67 jaar, krijgen het GZB-dagboekje aangeboden namens de diaconie. De zendingscommissie zal u daarom voor het dagboekje niet benaderen.

Opening winterwerk | fietstocht

Aanmelden kerkdiensten