Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Collectes Collectes

Omdat we met de erediensten niet bij elkaar komen is het niet mogelijk uw bijdrage in de collectezak te doen. Daarom vragen wij u uw bijdragen voor de collectes over te maken op de volgende bankrekeningen:

Diaconale collectes op NL11RABO 033 630 6326
Kerk en Eredienst en Onderhoud gebouwen op NL60RABO 033 630 1855

Alvast onze dank namens de Diaconie en Kerkrentmeesters

lees meer »
 
Corona Corona

Sinds eind september zijn helaas veel coronamaatregelen aangescherpt. Op 5 oktober is aanvullend daarop besloten dat we, als kerkelijke gemeente, op zondag met maximaal 30 bezoekers mogen samenkomen. Deze maatregel geldt voorlopig voor de maand oktober. 
Daarnaast blijven de voorwaarden van kracht die de Rijksoverheid heeft gesteld. Wat deze voorwaarden betekenen voor de erediensten staat beschreven in het gebruiksplan. Wilt u een dienst bezoeken kunt u dat kenbaar maken door u op te geven.
Klik op de afbeelding om u aan te melden.


Voor meer actuele informatie rond de coronamaatregelen klik op >> lees meer >>
lees meer »
 
Welkom Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Linschoten. U vindt hier informatie over onze gemeente, de zondagse samenkomsten en het brede aanbod aan doordeweekse activiteiten.

De thuisbasis van onze gemeente is de Grote of St. Janskerk, Kerkplein 1. In deze oude dorpskerk houden wij iedere zondag om 09:30 uur en 18.30 uur onze kerkdiensten. 

Veel doordeweekse activiteiten voor jong en oud vinden plaats in Verenigingsgebouw de Wingerd, dat zich naast de kerk bevindt. 

Dat er al eeuwenlang een christelijke gemeente in ons dorp bestaat is te danken aan de trouw van onze God, Die zich ook hier bekend maakt en via de plaatselijke gemeente wil werken. 

 


Redactie@hervormdlinschoten.nl

 
Komende kerkdiensten Komende kerkdiensten
 
 
Privacyverklaring Privacyverklaring
  
 
 
 

Inloggen


 
Aanmelden kerkdiensten
 
Kerkklanken bewaarnummer sept./okt. 2020

 
 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
Zambia Project 2021

 
Gebruiksplan St. Janskerk Linschoten

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.