Vrouwenkring Rivka Vrouwenkring Rivka
Beste dames van Linschoten en omgeving,

Het winterseizoen gaat weer beginnen! Dat betekent weer donkere lange avonden!Als vrouwenkring Rivka hebben we een leuke invulling voor deze avonden.

Wij zijn een groep vrouwen die één keer in de 3 weken, op dinsdagavond, samenkomt in de Wingerd. Deze avonden staan in teken van bezinning, zingen, creatief bezig zijn. Verder komt er een spreekster en is er volop gelegenheid om met andere vrouwen in contact te komen. Zo heeft elke avond weer een andere invulling.

Elk jaar staan we stil bij een vrouw uit de bijbel. Dit jaar zal dat Rachab zijn. We gebruiken het boek Tien vrouwen uit de bijbel van Max en Jenna Lucado als leidraad.

Voor het eerste deel van dit seizoen hebben de volgende avonden gepland.
24 september, 15 oktober, 12 november en 10 december. De koffie staat om 19.45u klaar en de avond start om 20.00u. We hopen weer fijne avonden met elkaar te hebben.

Tot ziens,

Een hartelijke groet, namens het bestuur en leden, Ariëlle van der Ree, Trudy Verweij en Marjan van Butselaar. Wil je wat meer informatie, bel dan naar Ariëlle: 06 12479135

Jongensclub Daniel
datum en tijdstip 21-11-2019 om 19:00