Kavel 16 - Midweek in comfortabel chalet (5 pers) | De Heigraaf | Woudenberg Kavel 16 - Midweek in comfortabel chalet (5 pers) | De Heigraaf | Woudenberg

Een midweek er tussenuit? Dat kan nu exclusief voor het goede doel in een comfortabel chalet op De Heigraaf in Woudenberg. Het vakantiepark grenst aan de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en ligt naast het Henschotermeer. Hier kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de natuur.

Buiten de vakantieperiodes, verder in overleg - voor maximaal 5 personen (uit 1 huishouden) - na afloop zelf schoonmaken - voor verdere informatie en/of foto's zie ook de christelijke vakantiesite (Berggraaf 57A)

Bij een bod van minimaal 200 euro is beddegoed inbegrepen en wordt schoonmaak geregeld!
Wie biedt?

Openingsbod: € 125
Aantal biedingen: 4
Hoogste bod:

Een bod uitbrengen? Klik hier.

Zondagsschool Samuel
datum en tijdstip 04-12-2022 om 14:30