Kavel 19 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte | MET personal training Kavel 19 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte | MET personal training

Op zoek naar een corona-proof alternatief voor de sportschool? Dat kan nu exclusief voor het goede doel. 5x sporten in onze private fitness-ruimte MET personal training. Deze is functioneel ingericht voor krachttraining van de verschillende spiergroepen. Zowel op toestellen als losse gewichten. Daarnaast is ook cardio fitness mogelijk op de cross-trainer. Je bent van harte welkom op tijden die jou uitkomen!

Deze kavel is specifiek voor sporters die willen kennismaken met fitness om te kijken of dit iets voor hen is. Een personal trainer helpt je graag op weg met je sportdoel en een passend trainingsschema. Ook leuk om weg te geven als cadeau! Uiteraard kun je dit combineren met kavel 1, zodat je aanvullend nog 5 keer kunt komen sporten!

Aantal biedingen: 3
Hoogste bod:

Een bod uitbrengen? Klik hier.

Online veiling Zambia

Kerststukjes Zambia