Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Kavel 1 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte Kavel 1 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte

Op zoek naar een corona-proof alternatief voor de sportschool? Dat kan nu exclusief voor het goede doel. 5x sporten in een private fitness-ruimte in Linschoten.

Deze is functioneel ingericht voor krachttraining van de verschillende spiergroepen. Zowel met toestellen als losse gewichten. Daarnaast is ook cardio fitness mogelijk op de cross-trainer. Je bent van harte welkom op tijden die jou uitkomen! Deze kavel wordt 2x aangeboden.
 

Heb je nog niet zo veel ervaring en wil je kennismaken met fitness om te kijken of dit iets voor je is? Boek dan kavel 19 met personal training. Dan helpen we je op weg met je sportdoel en passend trainingsschema.

Aantal beschikbare kavels: 2
Aantal biedingen: 3

Hoogste biedingen: 
 
Kavel 1a Kavel 1b
€ 50 € 55
507 374
 
 


Een bod uitbrengen? Klik hier.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Meisjesclub Mirjam 2
datum en tijdstip 30-03-2023 om 19:00
meer details

Jongensclub Daniel
datum en tijdstip 30-03-2023 om 19:00
meer details

Zondagsschool Samuel
datum en tijdstip 02-04-2023 om 14:30
meer details

 
Kerkklanken 2e kwartaal 2023

 
 
meer
 
Projectweekend 2023
Dit jaar doen we als gemeente met het jeugdwerk weer mee voor een diaconaal project! Dit zal grotendeels in het weekend na pasen plaats vinden (14/15 april). We doen dit keer weer mee met het project van de HGJB, met als thema 'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet' in Costa Rica. Meer over het project/doel kan op deze website worden gevonden.

Zie hieronder het voorlopige programma dat de komende tijd verder zal worden aangevuld. Het is fijn dat we na de afgelopen jaren weer de mogelijkheid hebben om dit met elkaar op te pakken!  meer
 
KerkKlanken 1e kwartaal 2023

 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
Kerkklanken bewaarnummer

 
Taartenactie SintJansProject

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.