Kavel 1 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte Kavel 1 - 5-strippenkaart voor gebruik van private fitness-ruimte

Op zoek naar een corona-proof alternatief voor de sportschool? Dat kan nu exclusief voor het goede doel. 5x sporten in een private fitness-ruimte in Linschoten.

Deze is functioneel ingericht voor krachttraining van de verschillende spiergroepen. Zowel met toestellen als losse gewichten. Daarnaast is ook cardio fitness mogelijk op de cross-trainer. Je bent van harte welkom op tijden die jou uitkomen! Deze kavel wordt 2x aangeboden.

Heb je nog niet zo veel ervaring en wil je kennismaken met fitness om te kijken of dit iets voor je is? Boek dan kavel 19 met personal training. Dan helpen we je op weg met je sportdoel en passend trainingsschema.

Aantal beschikbare kavels: 2
Aantal biedingen: 3

Hoogste biedingen:

Kavel 1a Kavel 1b
€ 50 € 55

Een bod uitbrengen? Klik hier.

Online veiling Zambia

Kerststukjes Zambia