Kavel 20 - Olieverfschilderij J. Bos (20ste eeuw) Kavel 20 - Olieverfschilderij J. Bos (20ste eeuw)

Een authentiek olieverfschilderij van een oud-hollands polderlandschap met boerderij en molen. Het schilderij is gesigneerd door J. Bos.

Het werk heeft een afmeting van 92 x 52 cm en getooid in een bijpassende klassieke lijst. De authentieke lijst daterend uit de eerste helft van de vorige eeuw is niet puntgaaf. Tegelijkertijd misstaat dit niet: het straalt uit dat het om een oud schilderij gaat. Mooi in een klassieke woonkamer of chateau. Op afspraak vooraf te bezichtigen (app 06-13418177).

Aantal biedingen: 3
Hoogste bod:

Een bod uitbrengen? Klik hier.

Kerkklanken bewaarnummer sept./okt. 2021

Kerkboekje