Kavel 35 - Combinatiekavel oppasservice aan huis Kavel 35 - Combinatiekavel oppasservice aan huis

Op zoek naar een oppas om te kunnen deelnemen aan de bier- en wijnproeverij, het avondje klassiek, verrassingsdiner-voor-2 of een andere avondactiviteit? Leden van het Zambia-team ontzorgen u graag op dit gebied en komen graag bij u oppassen voor het goede doel!

Deze kavel kan geboekt worden in combinatie met een activiteit van een andere kavel. U geeft dit op het biedingsformulier aan. Onverhoopt niet de gelukkige eigenaar van het fel begeerde kavelobject geworden? Geen probleem, dan komt deze optie te vervallen.

Vaste prijs per avond:

Aantal reserveringen: 1

Een bod uitbrengen? Klik hier.

Gemeente Bijbelkring
datum en tijdstip 06-12-2022 om 20:00