Kavel 5 - Paardentrail door de Heeswijkse polder (kaart voor 3 personen) Kavel 5 - Paardentrail door de Heeswijkse polder (kaart voor 3 personen)

Hoe gaaf is dit? Met paard en wagen struinen over de kronkelige paden van de Heeswijkse polder. Wist u dat dit gebied deel uitmaakte van de voormalige gemeente Linschoten? Rijd mee en geniet van de prachtige vergezichten in het polderlandschap van het Groene Hart. Gaat u mee? Ook leuk om weg te geven!

Exclusief voor het Zambia-project mogen we deze unieke activiteit 3x aanbieden.

Deze tour duurt (met het in- en uitspannen) zo'n 1,5 uur. Uitvoering in overleg in het voorjaar. De kavel gaat naar de drie hoogste bieders.

Openingsbod: € 50
Aantal beschikbare kavels: 3
Aantal biedingen: 7
Hoogste bod:

5a 5b 5c
€ 75 € 80 € 80

Een bod uitbrengen? Klik hier.

Online veiling Zambia

Livestream Zambia-veiling