Kavel 7 - Kopergravure "Afbeelding van het vermaarde Synode van Dordrecht in het jaar 1618 en 1619" Kavel 7 - Kopergravure "Afbeelding van het vermaarde Synode van Dordrecht in het jaar 1618 en 1619"

Voor de kunstliefhebber: een kopergravure van Bernard Picart 'het vermaarde Synode van Dordecht in het jaar 1618 en 1619'.

De opening van de nationale synode te Dordrecht op 13 november 1618. De grote zaal van de Kloveniersdoelen met alle aanwezigen en toeschouwers. De deelnemers aan de synode zijn met cijfers aangeduid met de corresponderende legenda in de kolommen aan weerszijden van de voorstelling (Bron: Rijksmuseum). De kopergravure is vervaardigd door Bernard Picard, en wordt aangeboden in klassieke lijst (zie foto). Op afspraak vooraf te bezichtigen (app 06-13418177).

Afmeting  57 x 45 cm

Aantal biedingen: 1
Hoogste bod:

Een bod uitbrengen? Klik hier.

Online veiling Zambia

Kerststukjes Zambia