Kavel 9 - Unieke bijzettafel van Indiaas houtsnijwerk met schitterend ingelegd blad Kavel 9 - Unieke bijzettafel van Indiaas houtsnijwerk met schitterend ingelegd blad

Hoe gaaf is dit? Een schitterende bijzettafel, door een bekende Linschotenaar zelf meegenomen uit India. Ook als salontafel te gebruiken. Nu exclusief voor het goede doel.

Deze prachtige tafel is van ambachtelijk houtsnijwerk. Het ingelegde blad vormt een afbeelding van werkzaamheden op het indiaase platteland. Het blad wordt gedragen door sierlijke poten in de vorm van de kop van de indiaase olifant.

Afmeting 83 x 41 x 33,5 cm.

Aantal biedingen:0
Hoogste bod:

Een bod uitbrengen? Klik hier.

Online veiling Zambia

Livestream Zambia-veiling