Kavelstukken goederen- en dienstenveiling Kavelstukken goederen- en dienstenveiling

In de laatste week van november organiseert het Zambia-team Linschoten een goederen- en dienstenveiling. Corona-proof in een online-editie! De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan het Zambia-project 2021.

De online veiling is vanaf vrijdag 20 november 18:00 uur officieel geopend. U kunt tot en met vrijdag 27 november 2020 19:30 uur online uw bieding uitbrengen. Dit blijft altijd spannend.....is er iemand die deze week een hoger bod gaat uitbrengen? Op de online kavellijst is aangegeven hoeveel biedingen er al zijn uitgebracht en wat het hoogste bod op dat moment is.

Doet u mee voor het goede doel? Eenmaal, andermaal.....verkocht!

Kerkklanken bewaarnummer sept./okt. 2020

Kerkklanken januari / februari 2021