Kerkgeschiedeniskring Kerkgeschiedeniskring
Ook de kerkgeschiedenskring gaat weer van start. Mischien iets voor jou? Er zijn informatieve inleidingen ondersteund met beeldmateriaal en daarna gesprek over teksten uit de periode die we bespreken.

Dit jaar behandelen we (de periode van) de Reformatie. Deze beweging wordt wel de grootste revolutie in de geschiedenis van Europa genoemd. Altijd al willen weten wat er precies gebeurde toen en hoe het verder is gegaan met de ontdekking van Maarten Luther? En waar de naam protestant eigenlijk vandaan komt? Of waar het calvinisme ontstaan is en waarom het vaak wordt verbonden met strengheid en soberheid? Of met kapitalisme? Wees welkom!

Start op donderdag 19 september om 20.00 uur in De Wingerd. Meer info: tera@ar-voorwinden.nl

Kerkboekje voor de kinderen voor zondag 12 juli

Kerkklanken juli / augustus / half september 2020