Moedergroep Moedergroep
gespreksgroep over christelijk opvoeden voor moeders van kinderen met basisschoolleeftijd

Al enkele jaren komen we als Moedergroep bij elkaar. Onze kinderen hebben ongeveer dezelfde leeftijd (6-12 jaar) en daarmee hebben we veel herkenning, omdat ze in dezelfde groei- en ontwikkelingsfase zitten. Onze kinderen opvoeden is een hele mooie en dankbare taak, maar ook zeer zeker een verantwoordelijke taak. Graag willen we onze kinderen laten opgroeien in het licht van Gods Woord. Wat wil Hij dat we soms juist wel of niet doen in de opvoeding? Wat zegt de Bijbel erover?

Met circa 8 moeders komen we één keer per maand op een donderdagavond bij elkaar om over christelijke opvoeding te spreken en ervaringen uit te wisselen. Komend seizoen gaan we verder met het HGJB-boekje ‘Voorleven, in gesprek over opvoeden en geloven, 8-11 jaar’. Ben je moeder van kinderen met basisschoolleeftijd en wil je een keer een avond bijwonen?

Van harte welkom, er is nog zeker plek voor nieuwe moeders in onze groep!
Voor meer informatie over de Moedergroep kun je contact opnemen met Catharina Nieuwenhuizen 473289 / 06-47242538

Zondagsschool Samuel
datum en tijdstip 08-12-2019 om 14:30