Week van het Gebed

Van 21-28 januari 2018 was de Week van het Gebed. Door het hele land kwamen christenen bij een om te bidden voor 'Recht in de Wereld'. Het gebed is krachtig, en zeker ook het gezamenlijk gebed!
Ook in Linschoten waren er 2 gebedsbijeenkomsten in deze Week van Gebed, georganiseerd door de Evangalisatiecommissie, in samenwerking met de Protestante Gemeente Linschoten.

De avond duurde een uurtje. Er was een Bijbeloverdenking a.d.h.v. een boekje, we zongen liederen met elkaar, en we deden een kringgebed. Vanuit het boekje warden gebedspunten ingebracht, maar er was ook voldoende ruimte voor een ieder zijn/haar gebedspunten.

www.weekvangebed.nl

Uw rechterhand, HEER, ontzagwekkend in kracht (Exodus 15:6a)

Ouderenkring
datum en tijdstip 17-09-2019 om 10:00