Acties Acties

Iedere deelnemer draagt bij aan de kosten van het project door het bijeenbrengen van een eigen deelnemersbijdrage. Hier worden onder andere de reis en het verblijf en een deel van de bouwkosten van betaald. Het restant wordt bijeengebracht door het organiseren van sponsor- en verkoopacties.

Wat hebben we al gezellige en samenbindende acties gehad: de NaZomerMarkt 2019, stroopwafelactie, Goede Doelen Markt, Pietenactie, Kerststukjes maken, Taartenactie, Statiegeld flessenactie, Bouwstenen, Stampottenbuffet, Lentefair….. Vele uurtjes zijn er al in gaan zitten. En niet zonder succes!

Op de actiepagina vindt u een overzicht van het totale actieprogramma en financiele thermometer.

Het mooie is dat deze acties ook saamhorigheid in de groep en ook de gemeente stimuleren. Daarnaast leren jongeren ook om kleinschalige projecten te organiseren en zelf verantwoordelijkheid hiervoor te nemen. Soms met wat coaching door ouders. Het brengt de hele gemeente in beweging: jongeren voeren actie, volwassenen helpen hen daarbij en de oudere generatie deelt in het enthousiasme van de jongeren.

Online veiling Zambia

Kerststukjes Zambia