Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Pannenkoekenfeest met familiebingo Pannenkoekenfeest met familiebingo

Met pannenkoeken is het altijd feest! Gecombineerd met een gezellig potje familiebingo wordt het dubbel feest. Voor jong en oud!

Om 17.30 uur is de inloop en om 18.00 uur begint het feest.
Wat kies je? Een overheerlijke spekpannenkoek? Of wordt het een eigen versierde pannenkoek met snoepjes? Of ga je toch voor een traditionele pannenkoek met poedersuiker of stroop?

Ondertussen is er een spannende familiebingo. Wie heeft het eerste bingo en gaat met de prijzen naar huis?

De kosten zijn als volgt:  0-2 jaar gratis, 2-10 jaar € 5, vanaf 10 jaar € 10 en max. € 30 per gezin. Er zijn 80 plaatsen.
VOL=VOL.

Vrijdag 3 april 2020 | 17.30 - 19.30 uur | Linschoten | Actieterrein

Aanmelden via het aanmeldingsformulier. 
 
12-uurs challenge tienerclub ‘slapen zonder dak’ 12-uurs challenge tienerclub ‘slapen zonder dak’

Jongeren van tienerclub Manna slapen in de nacht van 3-4 april in een zelfgemaakt krotje, zoals andere jongeren aan de andere kant van de wereld elke dag doen. Een spannend avontuur! Wie bouwt het mooiste verblijf voor deze nacht? 


Voor deze bijzondere challenge kunt u de tieners sponsoren.
U komt hen toch ook aanmoedigen?

Vrijdag 3 april 19:00 uur - zaterdag 07.00 uur  | actieplein
 
 
Bier- en wijnproeverij Bier- en wijnproeverij

Uniek in Linschoten: een bier- en wijnproeverij ineen. Gezellig om te doen met je vrienden of vriendinnen, familie, of wellicht met je collega's om de week af te sluiten. De één een bierproeverij en een ander liever wijn? Geen probleem!

Bierproeverij

Speciaal bier drinken is ontzettend populair geworden. Wij laten je 5 biertjes proeven met een heerlijke borrelplank, een verrassend gerechtje en tot slot een bittergarnituur. Bij elk biertje vertelt onze 'biersommelier' een verhaaltje over waarom voor deze combinatie is gekozen.

Wijnproeverij

Ben je meer een wijnliefhebber, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een wijnproeverij. Onze 'wijnsommelier' laat je 5 wijnen proeven met een verrassende borrelplank, een passend gerechtje wat mooi samengaat met de wijn en tot slot een plateau met diverse kazen. 

Naast smaakvol is deze proeverij erg leerzaam. Wat er in je mond gebeurt en wat belangrijk is bij de combinatie van bier/wijn en spijs, komt uitgebreid aan bod. Genieten van de geweldige samenhang, uitdagend contrast, gemaskeerde smaken en subtiele nuances. Een uitdaging voor de zintuigen. Dit wil je niet missen! Wat wordt het: bier of wijn?

Zowel de bier- als de wijnproeverij bedragen € 29,95 per persoon, dit is inclusief 5 bieren of 5 wijnen en de bijbehorende hapjes. VOL=VOL

Vrijdag 4 april 2020 | 21:00 - 23:00 uur | Linschoten | Actieterrein

Aanmelden via het aanmeldingsformulier.

 
 
 

Inloggen


 

Jongensclub David
datum en tijdstip 20-02-2020 om 18:45
meer details

Meisjesclub Mirjam I
datum en tijdstip 20-02-2020 om 18:45
meer details

Jongensclub Daniel
datum en tijdstip 20-02-2020 om 19:00
meer details

Meisjesclub Mirjam II
datum en tijdstip 20-02-2020 om 19:00
meer details

 
Lentefair 13-14 maart

 
Diaconaal Project 2020

 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
Taartenactie

 
Kerkklanken jan - feb 2020

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.