Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 

za 16 november 2019

Goede Doelenmarkt 2019

Locatie: 
 De Wingerd
Tijdstip: 
 10:00

Op D.V. zaterdag 16 november wordt er weer een Goede DoelenMarkt georganiseerd in de Wingerd. Deze overdekte markt is open van 10:00 tot 13:00 uur en wordt georganiseerd ter ondersteuning van verschillende organisaties die zijn gericht op evangelisatiewerk, ontwikkelingssamenwerking en hulpverlening. Het doel is naamsbekendheid te geven aan de stichtingen en financiële ondersteuning.

Dit jaar zijn aanwezig:
– Child’s Destiny of Hope
– European Christian Mission
– GZB
– Israel Producten Centrum
– Stichting de Hoop – Cycling for Hope – Vietman Nederland
– World Servants – Zambia
– Woord en Daad

Wat is er te koop op de Goede DoelenMarkt?
Er is voor elk wat wils. Met de feestdagen voor de deur kunnen er originele en leuke cadeaus worden aangeschaft, iets leuks voor uzelf of om het huis gezellig te maken. Er zijn authentieke artikelen uit Kenia, India en Israël. U kunt komen snuffelen tussen de vele boeken. Verder zijn er volop (kerst)kaarten, sieraden, sjaals, home-decoratie artikelen, bakmixen en Tupperware.
Ook zijn er deze dag allerlei lekkernijen te koop zoals: stroopwafels, rookworsten, kaas, appelmoes, jam en nog veel meer. Buiten op de marktkramen kunt u appels, uien en aardappels verkrijgen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om koffie, thee of iets anders te drinken met wat lekkers erbij en bij te praten met elkaar. Tijdens het middaguur zullen er ook diverse lekkernijen verkocht worden. Deze catering wordt dit jaar verzorgd door de jongeren van de actiegroep uit Linschoten die met World Servants in 2020 de handen uit de mouwen gaan steken in Zambia. Bouwt u mee?

Misschien bent u/jij nog nooit langs geweest op de Goede DoelenMarkt, kom eens kijken en laat u verrassen! Van harte WELKOM

terug
 


 
 

Inloggen


 
Kerkboekje
 
 
meer
 
Kerkklanken januari / februari 2021

 
 
meer
 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.