De Gemeente Groei Groep (GGG kring) De Gemeente Groei Groep (GGG kring)

Dit seizoen hopen we met elkaar de bijbel te bestuderen. Het is goed om niet alleen zondag maar ook op een doordeweeks dag de bijbel te bestuderen en zo met Gods Woord bezig te zijn. Met elkaar proberen we te ontdekken wat Gods ons persoonlijk te vertellen heeft. Vervolgens proberen we Gods woord toe te passen op de praktijk van alle dag, We willen van elkaar leren, en willen zo met elkaar groeien in ons geloof.

We komen 1x in de twee weken op maandag avond in huiselijke kring bij elkaar. De avond wordt geleid door Gert-Jan (vaste kringleider). Als je deelneemt aan de kring hoef je dus niet een avond voor te bereiden of voor te gaan in gebed. We proberen de kring zo laagdrempelig te houden.

Wil je ook groeien in je geloof? Voel je welkom! Het is altijd mogelijk om een avond mee te draaien en te kijken of de Gemeente Groei Groep iets voor u of jou is. De groep is divers, verschillende leeftijden met ieder zijn eigen achtergronden etc. Belangrijk is dat we ieder accepteren en respecteren in hoe we zijn en zo een vertrouwensrelatie met elkaar te kunnen opbouwen. We kijken ernaar uit om weer met de Gemeente Groei Groep te beginnen en hopen dat u of jij er ook bij bent!

Informatie: Gert-Jan en Petra van Halum, De Duiker 78, Linschoten, tel. 0348-409377, email:

Inzamelmoment NZM
datum en tijdstip 03-08-2019 om 09:30

Uitgave collectemunten
datum en tijdstip 15-08-2019 om 20:00

Uitgave collectemunten
datum en tijdstip 02-09-2019 om 20:30

Kleurplaat VBW

Kerkklanken juli-sept 2019

Klik hier voor de kleurplaat