Kerkboekje voor de kinderen voor zondag 25 oktober Kerkboekje voor de kinderen voor zondag 25 oktober
Hoi allemaal,

Er is weer een nieuw kerkboekje beschikbaar voor de dienst van morgenochtend. Als je naar de kerk gaat, is het fijn als je het thuis downloadt en uitprint. In de kerk liggen ze niet.

Doe je weer mee? Er zijn leuke presentjes gekocht voor wie 3 keer goed heeft meegedaan. Je mag je boekjes inleveren op Schansbos 19, maar ook aan de kinderen uit Montfoort is gedacht. Jullie kunnen hun boekje inleveren bij Tera Voorwinden aan de Julianalaan 18. Ook voor jullie is er een presentje.

Klik hier om het kerkboekje te downloaden

Kerkklanken november / december 2020

Kerkboekje voor de kinderen voor zondag 25 oktober