A C T U A L I T E I T - Bijgesteld programma A C T U A L I T E I T - Bijgesteld programma

Gegeven de actualiteit rondom het coronavirus hebben we het programma op onderdelen moeten bijstellen. We volgen daarbij de door het RIVM afgegeven richtlijnen en besluit van de kerkenraad. Dit zijn 'dagkoersen' en zullen indien nodig worden heroverwogen. Bij de verschillende programma-onderdelen hebben we de actualiteit in rood aangegeven.

De aanscherping van het maatregelenpakket op 15 maart jl. heeft ook impact op het Zambia-projectweekend van 3 en 4 april. Nadere informatie hierover volgt z.s.m.

Kerkklanken nov-dec 2021

Kerkklanken bewaarnummer sept./okt. 2021