Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Linschoten
 
 
Corona Corona
 
Als kerkelijke gemeente volgen we het protocol van de PKN. Daarnaast blijven de voorwaarden van kracht die de Rijksoverheid heeft gesteld. Wat deze voorwaarden betekenen voor de erediensten staat beschreven in het gebruiksplan

Voor meer actuele informatie rond de kerkdiensten, de coronamaatregelen en de laatste nieuwsbrief klik op >> lees meer >>
lees meer »
 
Welkom Welkom

Hartelijk welkom op de website van de Hervormde Gemeente Linschoten. U vindt hier informatie over onze gemeente, de zondagse samenkomsten en het brede aanbod aan doordeweekse activiteiten.

De thuisbasis van onze gemeente is de Grote of St. Janskerk, Kerkplein 1. In deze oude dorpskerk houden wij iedere zondag om 09:30 uur en 18.30 uur onze kerkdiensten. 

Veel doordeweekse activiteiten voor jong en oud vinden plaats in Verenigingsgebouw de Wingerd, dat zich naast de kerk bevindt. 

Dat er al eeuwenlang een christelijke gemeente in ons dorp bestaat is te danken aan de trouw van onze God, Die zich ook hier bekend maakt en via de plaatselijke gemeente wil werken. 

 


Redactie@hervormdlinschoten.nl

 
Komende kerkdiensten Komende kerkdiensten
 
 
Collectes Collectes

Omdat er met de erediensten maar een beperkt aantal kerkgangers worden uitgenodigd is het niet voor iedereen mogelijk uw bijdrage in de collectezak te doen. 
Daarom vragen wij u uw bijdragen voor de collectes over te maken op de volgende bankrekeningen:
Diaconale collectes op NL11RABO 0336306326
Kerk en Eredienst en Onderhoud gebouwen op NL60RABO 0336301855 

Alvast onze dank namens de Diaconie en Kerkrentmeesters

lees meer »
 
Privacyverklaring Privacyverklaring
  
 
 
 

Inloggen


 
Live uitzendingen | archief kerkdiensten

 
 
Kerkklanken nov-dec 2021

 
 
Kerkklanken bewaarnummer sept./okt. 2021

 
 
Kerkboekje
 
 
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.