Goede DoelenMarkt 2019

Op D.V. zaterdag 16 november 2019 wordt er weer een Goede DoelenMarkt georganiseerd in de Wingerd.
Deze overdekte markt is open van 10:00 tot 13:00 uur en wordt georganiseerd ter ondersteuning van verschillende organisaties die zijn gericht op evangelisatiewerk, ontwikkelingssamenwerking en hulpverlening. Het doel is naamsbekendheid te geven aan de stichtingen en financiële ondersteuning.

Dit jaar zijn aanwezig:
Child’s Destiny of Hope
European Christian Mission
GZB
Israel Producten Centrum
- Stichting De Hoop - Cycling for Hope

Vietman Nederland
Woord en Daad
- W0rld Servants - Zambia


Wat is er te koop op de Goede DoelenMarkt?
Er is voor elk wat wils. Met de feestdagen voor de deur kunnen er originele en leuke cadeaus worden aangeschaft, iets leuks voor uzelf of om het huis gezellig te maken. Er zijn authentieke artikelen uit Kenia, India en Israël. U kunt komen snuffelen tussen de vele boeken. Verder zijn er volop (kerst)kaarten, sieraden, sjaals, home-decoratie artikelen , bakmixen en Tupperware.

Ook zijn er deze dag allerlei lekkernijen te koop zoals: rookworsten, kaas, appelmoes, jam, stroopwafels en nog veel meer. Buiten op de marktkramen kunt u appels, uien en aardappels verkrijgen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om koffie, thee of iets anders te drinken met wat lekkers erbij en bij te praten met elkaar. Tijdens het middaguur zullen er ook diverse lekkernijen verkocht worden.
Misschien bent u/jij nog nooit langs geweest op de Goede DoelenMarkt, kom eens kijken en laat u verrassen!

Van harte WELKOM!
terug