Gemeente Bijbelkring Gemeente Bijbelkring

De Gemeente Bijbelkring wil zich komend seizoen ook weer gaan verdiepen in de Bijbel. Als kring richten we ons in de eerste plaats op het begrijpen van het bijbelgedeelte dat we bespreken, om dat dan te vertalen naar de praktijk van ons leven.

Iedereen is welkom ongeacht leeftijd. Als je een keer de sfeer en invulling wil proeven, kom dan gewoon een keer langs. Als je dat vooraf aangeeft bij één van onderstaande contactpersonen, dan kunnen we ervoor zorgen dat je het Bijbelgedeelte weet dat aan de beurt is. Als hulpmiddel gebruiken we materiaal van ‘Wat zegt de Bijbel?’.

De avonden worden om de drie á vier weken gehouden in “De Wingerd”. De data spreken we telkens in onderling overleg af. In de praktijk is gebleken dat dit meestal op een dinsdagavond is (van 20.00 tot 22.00 uur). Maar de dag is niet bij voorbaat een vaststaand gegeven.

Dit seizoen vervolgen we de bespreking van de brieven van de apostel Johannes. De eerste avond is op D.V. dinsdag 8 oktober. Die avond willen
we dan starten met 1 Joh. 4 vanaf vers 13. Ook dit seizoen hopen
we verrassende dingen te ontdekken, en te leren over Gods
grootheid en Zijn weg met ons als mensen.

Van harte welkom!

Voor meer informatie:
Lida Bakker (lida.bakker@ tiscali.nl)
Harrie in ’t Veld (harrie.in.t.veld@ hetnet.nl) of ds B.M. van den Bosch (tel. 412110)

Kinderkoor Emanuel
datum en tijdstip 14-10-2019 om 16:30