Jeugd & eredienst Jeugd & eredienst
De zondagse eredienst is een dienst voor heel de gemeente, jong en oud. Allerlei draden van gemeente-zijn komen hier samen in de ontmoeting met God in Woord en Sacrament. Via de erediensten en de prediking kan een groot aantal jongeren worden bereikt.

Om dit bereik zo groot mogelijk te doen zijn is er aandacht voor:
  • kinderen en jongeren in de prediking.
  • begrijpelijk en eigentijds taalgebruik door de predikanten.
  • praktische invulling van de prediking. Jongeren willen graag voorbeelden waarmee ze iets kunnen.
  • voor de allerkleinsten is er een kleurenplaat ter ondersteuning van de preek.
  • het houden van (bijzondere) diensten, gericht op kinderen en jongeren en waarin jongeren ook een actieve inbreng hebben.

Uitgave collectemunten
datum en tijdstip 20-06-2019 om 20:00