Jonge lidmatenkring Jonge lidmatenkring

Ben je jong en/of voel je je jong? Van harte welkom op de jonge lidmatenkring ;-).

Eens in de 3 weken komen we een avond bij elkaar. Op z’n avond bidden we samen en behandelen we een gedeelte/thema uit de Bijbel aan de hand van een bijbelstudieboekje. Een belangrijk onderdeel hierin is steeds weer het zoeken naar 'Wat wil God ons door middel van dit gedeelte zeggen?' en: ‘Wat betekent dit voor mij/ons?’. Iedere avond opnieuw weer verrassend, opbouwend en leerzaam.De voorbereiding van een avond wisselen we onderling af, evenals de locatie. Aan het begin van het seizoen bespreken we wat wanneer handig is en welk boekje we gaan behandelen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer een avond meemaken? Of heb je nog vragen t.a.v. de jonge lidmatenkring, neem dan gerust contact op met Annieke de Jager (

Hartelijke groet, Annieke de Jager

Ouderenkring