Jongeren Bijbelkring Jongeren Bijbelkring
Onze kring heet van oudsher de 'Jongerenkring'. In de praktijk zijn wij meegegaan met de tijd en bevindt de leeftijd van onze kringleden zich in de tweede helft van de 20 tot begin 40. We zijn een diverse groep en komen elke twee weken bij elkaar om aan de hand van een boekje bijbelstudie te doen, met elkaar te zingen en te bidden.

We proberen daar omheen soms ook bezig te blijven met thema's door 'opdrachten' voor tussen de studies door. Verder leven we mee met elkaars 'wel en wee' en dat maakt het tot een leuke en op elkaar betrokken groep.

Nieuwe mensen zijn van harte welkom en zullen we met open armen ontvangen, dus voel je vrij om contact op te nemen! Pauline & Aart-Jan Plaisier,  06- 52697558.

Uitgave collectemunten
datum en tijdstip 02-09-2019 om 20:30

Inzamelmoment NZM
datum en tijdstip 07-09-2019 om 09:30