Een nieuw seizoen 2022/2023

We staan weer aan het begin van een nieuw seizoen, alhoewel…voor de EC begint het seizoen altijd veel eerder. Het eerste event, de Tentdagen, heeft alweer plaatsgevonden. We zijn erg dankbaar dat na twee jaar corona de Tentdagen op de ‘oude’ manier konden plaatsvinden. Weliswaar op een nieuwe plek in het dorp. We vonden het best jammer om de zo vertrouwde locatie te verlaten, maar ook de nieuwe locatie is weer super!

Met een loopbrug vanuit de De Jongstraat voor fietsers en voetgangers en wat zwaarder transport vanaf de Van Rietlaan was een veilige en kindvriendelijke oplossing gevonden. Door muziek, verhalen en verwerkingen kon het Woord van God weer op een praktische wijze meegegeven worden aan de kinderen. Actieve spellen en een BBQ konden natuurlijk niet ontbreken. De Tentdagen werden afgesloten met een openluchtdienst waar veel mensen aanwezig waren.

Wat staat er voor de rest van het seizoen op de agenda bij de EC?
Allereerst het Tienerkamp wat op 21 t/m 24 oktober gepland staat, voor iedereen vanaf de brugklas tot 15 jaar. Thema: ‘Walk by Faith’.

Verder willen we dit seizoen iets doen in het kader van gemeentetoerusting. Dit zal gaan over ‘christen zijn op je werk’. Meer details volgen later.

Rond Kerst hopen we dat de Lichtjestocht, die afgelopen jaar niet door kon gaan, nu wel mogelijk is.

Verder zal de EC dit seizoen de invulling van de Tweede Pinksterdag op zich nemen. Ook zorgen we weer voor prachtige Elizabeth-magazines rond Kerst en Pasen om zelf te lezen, maar zeker ook om uit te delen.

Daarnaast hopen we begin volgend jaar de gebedsweek weer te organiseren. Ook het goede werk van het welkomstteam elke zondag moeten we in dit kader zeker noemen.

Kortom, er staat weer behoorlijk wat op het programma.

Je denkt misschien, die EC… wie zitten daar nu eigenlijk in?
De EC bestaat uit: Avelien ter Maaten, Henriëtte Bosse, Tirza Vreeken, John Bakker, Aart-Jan Rietveld en Arjen van der Ree. Spreekt een activiteit je aan en zou je best eens willen helpen om dat te organiseren? Laat het ons weten.

terug