Goederen- en dienstenveiling -online- Goederen- en dienstenveiling -online-

In de laatste week van november organiseert het Zambia-team een goederen- en dienstenveiling. Corona-proof in een online-editie! De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan het Zambia-project 2021.

Op vrijdag 20 november 18.00 uur wordt de veiling officieel geopend en worden de veilingstukken een week lang gepubliceerd op hervormdlinschoten.nl/kavelstukken. Bij ieder kavelstuk is online zichtbaar hoeveel biedingen inmiddels al zijn uitgebracht en wat het hoogste bod op dat moment is. Dit blijft altijd spannend.....is er iemand die deze week een hoger bod gaat uitbrengen? Gaat u er overheen?

Om de spanning te verhogen is er vrijdag 27 november om 19.30 uur een live-stream verbinding met de veilingvloer. Naast de laatste informatie en foto's over het Zambia-project en een videoboodschap vanuit de lokale gemeenschap in Zambia krijgt u van de veilingmeester de mogelijkheid om een allerlaatste bod uit te brengen. Eenmaal, andermaal.....verkocht! Om ca. 21.00 uur sluit de veiling en weet u of u de gelukkige eigenaar bent geworden van een of meerdere kavels.

Doet u mee voor het goede doel?

Online veiling Zambia

Kerststukjes Zambia