Wijkbijbelkring Montfoort Wijkbijbelkring Montfoort
Er is ook een wijkbijbelkring in Montfoort. Tweewekelijks is er een avond bij één van de deelnemers thuis. De avonden worden beurtelings door de kringleden zelf voorbereid en ingeleid. De startavond is D.V. op woensdag 3 oktober bij Ruud en Wilma Wesselink (Bovenkerkweg 29).

Dit seizoen willen we het bijbelboek ‘Daniël’ gaan behandelen. Hierbij
gebruiken we het boekje ‘Daniël / Durf te vertrouwen’ van Niek Tramper.

In Lied 167 uit de bundel ‘Opwekking’ komt tot uitdrukking wat we als kring proberen te doen:
Samen bidden, samen zoeken
Naar het plan van onze Heer
Samen zingen en getuigen
Samen leven tot zijn eer.

Naast samen bidden, zoeken en zingen is ook onderlinge verbondenheid een belangrijke pijler van onze kring.
Interesse? Je bent van harte welkom op de startavond. Wanneer je vragen hebt, dan kun je mailen of bellen naar Ruud Wesselink ( 0348-498090).

Uitgave collectemunten
datum en tijdstip 20-06-2019 om 20:00